De essentie van copywriting? Weinig tekst, groot effect!

Jouw boodschap snel en helder duidelijk maken. Dat is wat ik als copywriter doe. Simpelweg door de juiste woorden te gebruiken, betere resultaten behalen. De kracht van copywriting wordt nog door velen onderschat. Maar ik ben ervan overtuigd dat professionele teksten mede bepalend zijn voor het succes van jouw bedrijf.

Copywriting COPYWREBEL

Webteksten

Webteksten zijn de basis van een goede website. Maar ze zijn ook een van je meest krachtige online verkooptools. Daarom zijn webteksten een investering die tot veel rendement kunnen leiden. Als copywriter heb ik namelijk een belangrijk hoofddoel: je potentiële klanten ervan overtuigen hoe jouw bedrijf hun probleem kan oplossen.

SEO teksten

Word je niet of nauwelijks gevonden in Google? Zonde! Met SEO teksten kun je hier iets aan doen. Door je teksten te optimaliseren met de juiste zoekwoorden, zorg ik ervoor dat jouw website relevant wordt en meer waarde krijgt. Daar is goede research voor nodig, dus het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap.

Teksten redigeren of herschrijven

Heb je zelf al teksten geschreven? Dan kan ik ook je teksten redigeren. Ik kijk naar de spelling, grammatica, zinsopbouw en structuur. Daarna is de tekst klaar om gepubliceerd te worden.

Herschrijven

Teksten herschrijven kost wat meer werk, omdat ik daarbij op zoek ga naar een tone of voice die past bij je doelgroep. Ik gebruik je bestaande teksten als basis en maak er een compleet verhaal van. Uiteraard met behoud van de boodschap zelf.

Offline teksten

Naast online copywriting kan ik je ook helpen met het schrijven van offline teksten voor brochures, folders, flyers, advertenties, posters of andere communicatie-uitingen. Denk hierbij aan reclameteksten, productteksten, wervende teksten of zakelijke teksten.

Klaar om te overtuigen met krachtige copywriting?

neem contact op