Ik ben een rebel. Die van jouw verhaal unieke copy maakt.

COPYWREBEL helpt bij het online zichtbaar maken en goed positioneren van jouw merk en bedrijf. Door je website te voorzien van SEO optimalisatie voor een optimale gebruikerservaring, hoge ranking en meer online resultaat. Met krachtige content als basis. Want ik ben ervan overtuigd dat dit onmisbaar is voor het succes van je bedrijf.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je merk en bedrijf goed positioneren → onderscheidend zijn
Je gehele uitstraling professionaliseren → betrouwbaar overkomen
Je online zichtbaarheid verbeteren → meer naamsbekendheid
Je website hoger laten ranken → vindbaar worden
Je organisatie helpen te groeien → ambities waarmaken
Je bedrijfsdoelstellingen behalen → succesvoller zijn

Nuchtere kijk
Optimistische denker
Ondernemende doener
Zelfstandige werker
Down-to-earth mentaliteit

Yara Purnot eigenaar COPYWREBEL

Over

Schrijven kan ik zonder pen en klanten bedien ik op mijn manier. Ik ben een rebel, gym addict en sneaker freak in het dagelijkse leven. Tussendoor geniet ik ook echt van het leven. Valencia is mijn tweede thuis, daar vind ik rust en plezier. Dat heb ik toen ontdekt als jonge scholier. Ondernemer wilde ik altijd al zijn. Of het nu gaat om projecten groot of klein. Online marketing & communicatie was meteen mijn ding. Dat doe ik graag voor verschillende bedrijven als echte zuiderling.

Partners

Online marketing en communicatie is een breed vakgebied. Maar snelheid en kwaliteit staan altijd voorop. Daarom geloof ik in krachten bundelen om te komen tot een optimaal resultaat. Ik werk samen met diverse zzp’ers, waaronder webbouwers, fotografen en social media specialisten. Want ik ben ervan overtuigd dat we jou als opdrachtgever zo het beste kunnen bedienen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

neem contact op