ROYWORKS

  • Webteksten
  • Website-optimalisatie
  • SEO-optimalisatie
  • Projectmanagement

Website: royworks.nl

Toen ROYWORKS bezig was met een nieuwe website hadden ze ook nieuwe webteksten nodig. Met behulp van interviews, een zoekwoordenonderzoek en buyer persona’s schreef ik SEO-teksten die aansloten bij de uitstraling van ROYWORKS. Gedurende het gehele traject nam ik zo veel mogelijk uit handen, van het uitzoeken van het fotomateriaal tot het managen van het project. Ook was ik betrokken bij het design en heb ik de gehele website voorzien van SEO-optimalisatie voor een goede ranking in Google.

Over ROYWORKS de makelaar
ROYWORKS is een allround makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij. Ze zijn sinds 2006 actief in Sittard, Geleen en omstreken waar ze zich vooral richten op de 046-markt van bedrijfspanden en particuliere woningen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en integriteit. Daar staat ROYWORKS voor. Ze zijn er voor de beleggers, kopers of verkopers en huurders of verhuurders.

“Copywrebel ontzorgt, zodat je je als bedrijf kunt bezig houden met je corebusiness. Een prettige, directe samenwerking met korte lijnen. Dat is waar Copywrebel voor staat. Wil je sneller in Google gevonden worden, ook dan is Yara je partner hierin. Copywrebel denkt met je mee!”

Royworks de makelaar Sittard-Geleen