Sterk Verhuizingen

  • Nieuwe website
  • SEO webteksten
  • On page SEO
  • Projectmanagement

Website: sterkverhuizingen.nl

Sterk Verhuizingen had behoefte aan een nieuwe website, waarbij de herkenbare huisstijl goed naar voren kwam. Samen met Webdesign René Veugen heb ik een moderne en cleane website opgezet die volledig past bij hun identiteit. Met diverse call-to-actions, maken we het makkelijk om contact op te nemen. Zo kunnen geïnteresseerden direct een offerte aanvragen. Verder zijn alle pagina’s voorzien van SEO-optimalisatie voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Met interviews en zoekwoorden analyses heb ik SEO webteksten geschreven. De tone of voice is modern en vlot, maar toch zakelijk. Dit past uitstekend bij de verschillende doelgroepen. Verder heb ik een fotograaf ingehuurd voor om professionele foto’s te maken en zorgt socialmedia-specialist S’UP Marketing ervoor dat Facebook actief wordt ingezet.

Homepage Sterk Verhuizingen

Een belangrijk doel van Sterk Verhuizingen is het creëren van meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Daarom heb ik een interview met oprichter Johan gehouden en de informatie uitgewerkt in een nieuwsartikel. Dit hebben we regionaal verspreid via Wijlimburg.

Nieuwsbericht Sterk Verhuizingen

Over Sterk Verhuizingen
Sterk Verhuizingen is sterk in ontzorgen. Van iedereen die professionele hulp nodig heeft met verhuizen. Het verhuisbedrijf is gevestigd in Eijsden, vlakbij Maastricht. Maar ze zijn actief in Limburg en heel Nederland. Hun dienstverlening bestaat uit: verhuisservice, montageservice, inboedelopslag, ontruimingen en verhuiswagen verhuur.