Sterk Verhuizingen

  • Nieuwe website
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Webteksten
  • Website-optimalisatie
  • SEO-optimalisatie
  • Projectmanagement

Website: sterkverhuizingen.nl

Sterk Verhuizingen had behoefte aan een nieuwe website waarbij de herkenbare huisstijl goed naar voren kwam. Samen met Webdesign René Veugen heb ik een moderne en onderscheidende website gemaakt die volledig past bij hun uitstraling.

Website van Sterk Verhuizingen

Door middel van een zoekwoordenonderzoek en interviews heb ik SEO webteksten geschreven. De tone of voice is modern en vlot, maar past uitstekend bij de doelgroep. Verder komt het onderscheidend vermogen van het verhuisbedrijf overal goed aan bod.

Met diverse call to actions, maken we het makkelijk om contact op te nemen. Geïnteresseerden kunnen ook direct een offerte aanvragen. De foto’s zijn gemaakt door een fotograaf en de reviews zijn eenvoudig te vinden. Twee belangrijke factoren die de professionaliteit en betrouwbaarheid van Sterk Verhuizingen voor een groot deel bepalen. Alle pagina’s zijn volledig voorzien van SEO-optimalisatie voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Twee doelen van Sterk Verhuizingen zijn het creëren van meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid. Daarom heb ik een interview met Johan (eigenaar) gehouden en dit uitgewerkt in een nieuwsartikel. Dit hebben we gepubliceerd op Wijlimburg. Ook wordt Facebook actiever ingezet.

Nieuwsbericht over Sterk Verhuizingen

Over Sterk Verhuizingen
Sterk Verhuizingen is sterk in ontzorgen. Van iedereen die professionele hulp nodig heeft met verhuizen. Het verhuisbedrijf is gevestigd in Eijsden, vlakbij Maastricht. Maar ze zijn actief in Limburg en heel Nederland. Hun dienstverlening bestaat uit: verhuisservice, montageservice, inboedelopslag, ontruimingen en verhuiswagen verhuur.